ZESTAW WESELNY III :
OBIAD :
ROSÓŁ Z MAKARONEM
ROLADA WOŁOWA
PIERŚ Z KACZKI W CZERWONYM WINIE I SOSIE ŻURAWINOWYM
PIECZONE UDKO Z KURCZAKA
FASZEROWANY INDYK PIKANTNĄ WIEPRZOWINĄ
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE
KLUSKI BIAŁE I CIEMNE
ZIEMNIAKI Z WODY
KAPUSTA CZERWONA
KAPUSTA ZASMAŻNA Z PIECZARKAMI/Z BOCZKIEM
SAŁATKA WIOSENNA
DESER :
PUCHAR LODOWY Z BITĄ ŚMIETANĄ
KAWA , HERBATA
-OWOCE (we własnym zakresie)
– CIASTA (we własnym zakresie)
ZIMNA PŁYTA :
PŁYTA WĘDLIN
( SZYNKA KONSERWOWA , POLĘDWICA SOPOCKA , SALAMI , BALERON , SZYNKA, DROBIOWA )
PŁYTA PIECZONYCH MIĘS
( PASZTET Z DZICZYZNY , KARCZEK PEKLOWANY , SCHAB PIECZONY , ROSTBEF )
SOSY ZIMNE : CZOSNKOWY , TATARSKI , KAPAROWY
DESKA SERÓW ( GOUDA , SALAMI , EDAMSKI , CAMEMBERT , PLEŚNIOWY)
PÓŁMISEK OWOCÓW MORZA
ŁOSOŚ W GALARECIE
GALARETKA Z KURCZAKA
INDYK W MALADZE
RYBA PO GRECKU
ŚLEDŹ W OLEJU
RYBA OPIEKANA W OCCIE
SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ I KURCZAKA WĘDZONEGO
SAŁATKA JARZYNOWA
SAŁATKA GRECKA
PIECZYWO I MASŁO
CIEPŁA KOLACJA :
BARSZCZ CZERWONY
SZNYCEL DROBIOWY MARYNOWANY W BIAŁYM WINIE
GRILLOWANY KARCZEK I SMAŻONA CEBULA Z MASŁEM CZOSNKOWYM I SEREM
PIERŚ Z KURCZAKA PO CYGAŃSKU
TUTAKI
FRYTKI
RYŻ CURRY
JARZYNY Z WODY Z SOSEM MASŁOWYM
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
CIEPŁA KOLACJA II :
BOEUF STROGONOFF
CIEPŁA KOLACJA III
FLACZKI WOŁOWE
CIEPŁA KOLACJA IV
ŻUREK KRÓLEWSKI
SOK , WODA MINERALNA W CENIE
COLA, FANTA, SPRITE, TONIK 0,25l 3.00 zł/ szt