Zestaw weselny III


ZESTAW WESELNY   III :


 OBIAD :


ROSÓŁ Z MAKARONEM

ROLADA WOŁOWA

PIERŚ Z KACZKI W CZERWONYM WINIE I SOSIE ŻURAWINOWYM

PIECZONE UDKO Z KURCZAKA

FASZEROWANY INDYK PIKANTNĄ WIEPRZOWINĄ

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE

KLUSKI BIAŁE I CIEMNE

ZIEMNIAKI Z WODY

KAPUSTA CZERWONA

KAPUSTA ZASMAŻNA Z PIECZARKAMI/Z BOCZKIEM

SAŁATKA WIOSENNA

 


DESER :


PUCHAR LODOWY  Z BITĄ ŚMIETANĄ

 KAWA , HERBATA

 -OWOCE (we własnym zakresie)

– CIASTA (we własnym zakresie)


 ZIMNA PŁYTA :


PŁYTA WĘDLIN
( SZYNKA KONSERWOWA , POLĘDWICA SOPOCKA , SALAMI , BALERON , SZYNKA, DROBIOWA )

PŁYTA PIECZONYCH MIĘS
( PASZTET Z DZICZYZNY , KARCZEK PEKLOWANY , SCHAB PIECZONY , ROSTBEF )

SOSY ZIMNE : CZOSNKOWY , TATARSKI , KAPAROWY

DESKA SERÓW ( GOUDA , SALAMI , EDAMSKI ,  CAMEMBERT  , PLEŚNIOWY)

PÓŁMISEK OWOCÓW MORZA

ŁOSOŚ W GALARECIE

GALARETKA Z KURCZAKA

INDYK W MALADZE

RYBA PO GRECKU

ŚLEDŹ W  OLEJU

RYBA OPIEKANA W OCCIE

SAŁATKA Z SAŁATY LODOWEJ I KURCZAKA WĘDZONEGO

SAŁATKA JARZYNOWA

SAŁATKA GRECKA

PIECZYWO I MASŁO


CIEPŁA KOLACJA :


BARSZCZ CZERWONY

SZNYCEL DROBIOWY MARYNOWANY W BIAŁYM WINIE

GRILLOWANY KARCZEK I SMAŻONA CEBULA Z MASŁEM CZOSNKOWYM I SEREM

PIERŚ Z KURCZAKA PO CYGAŃSKU

TUTAKI

FRYTKI

RYŻ CURRY

JARZYNY Z WODY Z  SOSEM MASŁOWYM

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY


CIEPŁA KOLACJA II :


BOEUF STROGONOFF


CIEPŁA KOLACJA III


FLACZKI WOŁOWE


CIEPŁA KOLACJA IV


ŻUREK KRÓLEWSKI

SOK , WODA MINERALNA W CENIE

COLA, FANTA, SPRITE, TONIK     0,25l                  3.00 zł/ szt